Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Infantino előállt egy magyarázattal a koporsó melletti szelfi kapcsán

Sokan felháborodtak azon, hogy a FIFA elnöke méterekkel Pelé nyitott koporsója mellett készített szelfiket, ám Infantino szerint tévesen hibáztatják őt.

...svg content...Fotó: EPA/Sebastiao Moreira
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A FIFA elnöke jelezte, rendkívül feldúlt lett, miután értesült róla, hogy többen is őt kritizálják, amiért szelfit és fotókat készített a szertartáson, azokat ugyanis állítása szerint Pelé közeli hozzátartozói kérték tőle.

„Szeretném tisztázni, hogy megtiszteltetés volt számomra, hogy Pelé csapattársai és családtagjai fotót kértek tőlem. Ami a szelfit illeti, a volt csapattársak szerettek volna egy közös fotót, de nem tudták, hogyan kell elkészíteni, ezért elvettem az egyikük telefonját és lefotóztam vele mindannyiunkat.” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Ha azért kritizálnak, mert segítek a Peléhez közel állóknak, örömmel elfogadom a kritikát, egyben jelzem, hogy továbbra is segítek nekik, ahogy csak tudok”, írta Infantino.

Pelé 2022. december 29-én, 82 éves korában halt meg vastagbélrák szövődményei miatt.

A brazil az egyetlen háromszoros világbajnok labdarúgó a történelemben, és a pályafutása során szerzett gólok számának tekintetében is rekorder (1279).

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.