Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Ismét terítéken Dembélé távozása a Barcelonából

Egy soha véget nem érő történet újabb fejezete kezdődhet meg a téli átigazolási időszakban.

Barcelona, 2022. július 14. Ousmane Dembélé francia válogatott csatár további két évre ír alá szerzõdést az FC Barcelona elsõ osztályú spanyol labdarúgóklubbal a barcelonai Joan Gamper Sportközpontban 2022. július 14-én. MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ugyan Xavi érkezésével végre úgy tűnt, hogy Ousmane Dembélé kálváriája véget ér a Barcelonánál és hosszas huzavona után végül sikerült is megegyezni arról, hogy 2024-ig hosszabbítson a katalánokkal, most ismét a távozásáról beszélnek.

A 25 éves francia Xavi keze alatt épült be a csapatba, azonban javuló teljesítményével az iránta érdeklődők is újra feltűntek a színen, élen a PSG-vel, akik a kivásárlási árát is kifizetnék a Barcának. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Amennyiben Dembélét már télen szeretnék megszerezni, úgy 100 millió eurót kellene letenniük az asztalra, azonban ha csak nyáron, akkor már 50 millióból megúszhatnák a transzfert a párizsiak – írja a Fichajes.

Valószínűleg erre várnak a PSG-nél, ami a Barcelonának kevésbé jó hír, ugyanis Xavi csapatában meghatározó szerepet tölt be a szélső, aki a katalánok edzője szerint a világ egyik legjobbja lehet a posztján.

Nagy kérdés ugyanakkor, hogy Dembéléből mekkora az az összeg, amit még kisajtolhat a Barcelona, korábban ugyanis még ez az 50 millió euró is valószínűtlennek tűnt. A 105 milliós vásárlási árat ugyanakkor valószínűtlen, hogy viszontlátják a spanyolok.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.