Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Hivatalos: 2023 első felében érkezik a Starfield

Noha eddig is tudtuk, hogy idén érkezik a várva várt Starfield, egy hivatalos forrás most megerősítette, a játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk.

Fotó: Bethesda
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Game Rant számolt be arról, hogy a Bethesda egyik hivatalos forrása megerősítette, a Starfield globális megjelenése még 2023 első felében megtörténik.

A The Elder Scrolls és a legutóbbi Fallout-játékok alkotóinak régóta várt zászlóshajója hatalmas előrelépés lehet portfóliójuk erősítésére, nem mellékesen pedig a Bethesda sajátos brandjének rajongói számára is nagy örömöt hozhat. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Noha egy konkrét megjelenési dátum még mindig várat magára, érdemes megjegyezni, hogy eredetileg 2022 novemberében debütált volna, ám a megjelenési dátum vészes közeledtével meglepő módon csúszásról jelentettek a fejlesztők.

Most pedig a kiadó egy másik fontos közelgő megjelenéséről, a Redfallról is kiderült, hogy halasztva lesz, így sokan azt gondolták, a Starfield is erre a sorsra jut. Az elméleteket azonban maga a Bethesda cáfolta, hiszen a Starfield hivatalos támogatói oldalára kirakták:
„Kizárólag Xbox Series X|S-re és PC-re érkezik 2023 első felében”.