Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Kigyulladt egy ház Budapesten, 48 tűzoltó oltotta a lángokat

Ismét Kőbányán gyulladt ki egy lakóház, a tűzoltók pedig több embert és egy kutyát is kimentettek a lángokból.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nejc Soklič A kép illusztráció.
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem Facebook-oldalán számolt be arról, hogy kedd hajnalban kigyulladt egy családi ház Budapesten, a XV. kerületben. A Kolozsvári utcában lévő ház egyik könnyűszerkezetes melléképületében keletkezett a tűz, innen terjedt át a mellette lévő családi házra.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre: 48 tűzoltó összesen 14 járművel végezte az oltást. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

A házból öten kimenekültek, a sűrű füstben a tűzoltók az ablakot betörve hatoltak az épületbe, hogy kimentsenek egy, még bent rekedt embert, azonban az életét már nem lehetett megmenteni.

A 100 négyzetméteren pusztító lángokat másfél óra alatt fékezték meg a tűzoltók. A családi ház és a melléképület is lakhatatlanná vált, az ott élőket rokonok fogadták be. A tűz keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

A tragédiák megelőzése érdekében érdemes otthonra füstérzékelőt venni. A statisztikák szerint nemcsak haláleset nem következett be, hanem füstmérgezést sem szenvedett senki azokban az épületekben, ahol volt füstérzékelő.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.