Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,74 Ft
Euró
399,23 Ft
Font
476,02 Ft
Bitcoin
62,281 $

Schobert Norbi fia is látja, hogy a nők nincsenek könnyű helyzetben

Schobert Norbi, a Farm VIP 3 győztese is pontosan látja, hogy egyre kevesebben és kevesebben adják meg a kellő tiszteletet egy nőnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi népszerűsége töretlen, különösen azóta, hogy megnyerte a Farm VIP 3-at. Rendszeresen csinál kérdezz-felelek órákat, amiknek az ideje alatt igyekszik minden érdekes kérdésre válaszolni.

Ismét szóba kerültek a nők, akiknek nincs könnyű dolga, mert a világ sokat romlott, és a férfiak közül egyre kevesebben adják meg a kellő tiszteletet. Sokan már az udvarlás igazi jelentését sem ismerik, ami végtelenül szomorú. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

„A lányom (17) állítja, hogy alig vannak normális fiúk, akik udvarolnak. Te hogy látod ezt?” – tette fel a kérdést Norbinak egy édesanya/édesapa az Instagramon keresztül, amire nem sokkal később válaszolt is a fiatal sztár.

„Nekem hála istennek nem írogatnak, de látványosan lehet látni, hogy mennyire más irányba megy a világ.” – kezdte a válaszában Norbi. „Már nem adják meg szerintem a kellő tiszteletet egy nőnek, mint régebben!”

„Én ezt sajnálom, és azon vagyok, hogy az ellenkezője legyek a mainak!” – tette hozzá a 17 éves fiú, aki ezzel megint bizonyította, előrébb jár a korához képest, és más értékeket képvisel, mint sokan mások.

Még több bulvár: Sarka Kata lenyűgöző szelfije a Maldív-szigetekről