Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Megható szavakkal búcsúzott nagypapájától Hosszú Katinka

Rengeteget köszönhet nagypapájának a háromszoros olimpiai- és kilencszeres világbajnok úszónő.

Fotó: Unsplash
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szomorú bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán Hosszú Katinka, aki nagypapájától, Bakos Lászlótól búcsúzott. Annak idején vele indult minden, ő tanította meg úszni a kis Katinkát, ahogy fogalmazott, még az emlékei előtt:

„90 év. Életévekben számolva nem kevés. És mégis, ha a Nagypapámról van szó – a pótolhatatlanságot jelenti. Nem tudom, mikor tett először a medencébe, régen, valamikor az emlékeim előtt.” Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„A naponta ismétlődő események megmaradtak: a biciklizés az uszodába, a megunhatatlan edzések, a vacsora alatti beszélgetések és igen, alig vártam, hogy másnap legyen és kezdődjön minden újra.”

„Akkor és most is úgy tűnt, mindez egy véget nem érő kirándulás: kudarcok, próbatételek, sikerek. Észre sem vettem a kemény munkát, mert a derűt a következetességgel, a kitartást a játékkal kötötte össze.”

„Én keltem hajnalban, de hogy ez nem csak szenvedés volt – Neki köszönhetem. Én úsztam a hosszakat, de hogy ez játék volt – Neki köszönhetem. Az érmeket az én nyakamba tették, de – ezeket Neki köszönhetem.”

„Minden versenyemet végignézte, a tanácsai pontosak és racionálisak voltak. „Még öt ugrás!” – mondta, mikor nem akartam kijönni a medencéből. Ötször tűnt úgy, hogy nem adja fel, erős volt. Nagyon szeretlek Papa, köszönök mindent, mindig velem leszel!” – írja az úszónő.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.