Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Nyilvános bocsánatkéréssel kezdte 2023-at Pumped Gabo

Pumped Gabo többek között Sebestyén Balázstól is bocsánatot kért a viselkedése miatt, amit a forgatás alatt tanúsított.

Fotó: Instagram/Pumped Gabo
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pumped Gabo sokat változott az évek alatt, megtalálta azt az irányt, amit követni szeretne. Az ember azonban időről időre hibázik, amivel összességében nincs gond, ha az nem visszafordíthatatlan.

A legfontosabb, hogy ezekből a hibákból tanuljunk, és nyilván ismert emberként többek között ez is nehezebb. Az állandó nyomás nem könnyíti meg a dolgokat, amiről Pumped Gabo is tudna mesélni. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Számos műsorban szerepelt már, az RTL-nél három adásba hívták meg, de nem éppen úgy alakultak a dolgok, mint azt várták. A második adásban kissé elszaladt vele a ló, túl sokat ivott, és nem megfelelő módon viselkedett.

„Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Sebestyén Balázstól, a Gyertek át teljes stábjától, és játékostársaimtól. A viselkedésem toxic volt. Magyarázatnak nincs helye.” – írta a posztjában az Instagram oldalán.

„Balázs három adásba hívott meg, ami megtisztelő. Az elsőről elkéstem, a másodikon berúgtam és szétbarmoltam. Az nem volt az én napom. Sajnálom.” – fejezte be bocsánatkérést a lemezlovasként is tevékenykedő Gabo.

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Több MI-alkalmazást is eltávolít az App Store-ból az Apple

A 404 Media kritikus riportját követően az Apple több, meztelen képek készítésére alkalmas MI-alkalmazást is eltávolított az App Store-ból.