Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,183 $

Évzáró koncerten járt Orbán Viktor: „Éljen a Boban Marković Orkestar”

Orbán Viktor is nagyon jól érezhette magát az évzáró koncerten, hamarosan pedig itt az új esztendő, ami szintén eseménydúsnak ígérkezik.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor továbbra is az egyik legismertebb politikus Európában, köszönhetően annak, hogy kiáll a nézetei mellett, és igyekszik hatással lenni egy jobb irány érdekében, amire minden eddiginél nagyobb szükség van.

Nem is oly rég még a koronavírus jelentette a legnagyobb problémát, most pedig az ukrajnai háború és a szankciós politika adott egy hatalmas pofont, különösen Európának. Orbán is igyekszik közben mindent megtenni, illetve néha kikapcsolni. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Mindez soha nem egyszerű miniszterelnökként, pláne akkor, ha ilyen időket élünk meg, mint most. A nyári időszakban Horvátországban töltötte a szabadságát a miniszterelnök, aki nagyon nagy sikert aratott a róla készült fotóival.

A többség szerint nagyon is jól állt neki a hosszú szakáll, amit a visszatérését követően levágott. Azóta még több minden történt, most pedig már ott tartunk, hogy rövidesen 2023-at írunk, a világ minden táján.

Orbán egy évzáró koncerttel köszönt el a 2022-es évtől, ahol láthatóan jól érezte magát, elégedett volt. „Éljen a Boban Marković Orkestar!” – írta a posztjában a miniszterelnök, mellékelve egy boldog fotót.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.