Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Így ünnepelték az újév első pillanatait Új-Zélandon (videó)

Mint minden évben, idén is Új-Zéland volt az első nagy nagy ország, amely elsőként köszöntötte az újévet az aucklandi kikötői hídon rendezett látványos tűzijátékkal.

...svg content...Tűzijátékkal köszöntik az új évet Sydney kikötőjében 2022. december 31-én, szilveszter éjszakáján. Balról az Operaház épülete. MTI/EPA-AAP/Bianca De Marchi
Ausztrália és Óceánia

Szabó Kata

Szerkesztő

Új-Zéland idén is elsőként táncolhatott át 2023-ba és ünnepelhette meg az újév első pillanatait. Az ország lakosai az aucklandi Harbour Bridge-en gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljenek és megnézzék a látványos tűzijátékot.

Az emberek több okból is izgatottan gyűltek össze, egyrészt a ragyogó látvány miatt, másrészt pedig azért, mert két év után most először ünnepelték az újévet a koronavírus miatti korlátozások nélkül. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.