Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Megugrott a virsli ára, itt érdemes vásárolni

Akár 2500-3000 forintot is elkérhetnek kilójáért, nem is mindegy, hogy hol vesszük.

Fotó: Unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Az év utolsó napján azért már gyakrabban belefutni akciókba, de még így is a kisebb  hentesboltok azok, ahol jutányosabb áron lehet hozzájutni a szilveszteri, újévi csemegéhez.

Természetesen itt is a jobb minőségű, magasabb hústartalmú termékek a legdrágábbak, a 92%-os hústartalommal rendelkező virsli kilójáért akár 4000 forintot is elkérhetnek – írta az ATV. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az áremelkedés – mondhatni szokványos módon – ebben az esetben is az alapanyagok drágulásának, valamint a rezsiköltségek megemelkedésének köszönhető, ezt Papp István, a Hajdúhús 2000 Kft. cégvezetője is megerősítette az ATV Híradójának.

„A magas energia- és üzemanyagárak miatt körülbelül 30 százalékkal emelkedtek az árak, reméljük már nem lesz több energia-áremelés, hogy ezeket az árakat szinten tudjuk tartani” – mondta Papp.

A legjobban egyébként azok járnak, akik a horvát határ mentén laknak, szomszédainknál ugyanis akár már féláron is hozzá lehet jutni a prémium termékekhez, a 90% feletti hústartalmú virslik kilója akciósan átszámítva 1100 forintba kerül.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.