Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Horváth Éva a jövőbeli terveiről: ebből szeretne megélni Balin

A családdal itthon töltötték a karácsonyt, de szilveszter után már foglalják is a repjegyet, hogy visszatérjenek az indonéziai szigetre.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Bors beszámolója alapján egy évi kint tartózkodás után döntött úgy Horváth Éva, hogy visszatér Magyarországra, ugyanis itthon szerették volna tölteni a karácsonyt, és némi minőségi időt szánni a rokonságra, valamint a barátokra.

Bár az Instagram bejegyzések láttán sokan azt hitték, hogy a műsorvezető végleg hazatért, ám később elárulta, hogy hamarosan ismét összepakolnak, majd utaznak is vissza Balira, de az sem kizárt, hogy a jövőben kétlaki életre rendezkednek be a családdal. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Elmondása szerint az iskolakezdésre mindenképp visszatérnek az indonéziai szigetre, illetve júniusig biztosan ott maradnak, s azt követően még meglátják, hogy alakulnak a dolgok – derül ki a Ripost beszámolójából.

Több saját terve van

Horváth Éva azt is hozzátette, nem igazán rajonganak a téli időszakért, azonban Balin nem ünneplik a karácsonyt, így ott nehéz lenne ünnepi hangulatba kerülniük, ráadásul már honvágyuk volt, és a nagyszülőkkel is találkozni szerettek volna.

„A szilvesztert is itthon töltjük, de aztán, amint találunk repülőjegyet, vissza is utazunk”

– mondta.

Állítása szerint már a hosszú távú kétlaki életen is elgondolkodott, ám Kristóf iskoláztatása az egyik legfontosabb szempont, hiszen a fia odakint már elkezdte a tanulmányait, bár Évának több saját terve is van.

„Az biztos, hogy amíg Balin vagyunk, én a jógára fektetek nagyobb hangsúlyt. Szeretnék idővel csoportokat, táborokat szervezni Magyarországról”

– árulta el a modell.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.