Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Újra felkapott lett Messi feleségének három évvel ezelőtti fotója

Antonella Roccuzzo még 2019-ben töltött fel egy fotót, amin Lionel Messivel a tengerben pózolnak, ám a világbajnoki cím elhódítása után sokan már mást is belelátnak.

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A döcögős kezdés után az argentin válogatottnak végül sikerült magasba emelnie a 2022-es katari világbajnokság megnyeréséért járó trófeát, a rajongók pedig továbbra is keresik a módját annak, hogy a sztorit életben tartsák.

Ennek köszönhető az is, hogy újra felkapottá vált Antonella Roccuzzo egy három évvel ezelőtti nyaraláson készült fotója is, amelyen a pár mellett három tengeri csillag is feltűnik a képen. A rajongóknak természetesen ennél több nem is kellett, rögtön párhuzamot vontak az argentin válogatott három világbajnoki címével, amiket 1978-ban, 1986-ban és 2022-ben szereztek. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

A 2019. július 16-án közzétett kép alatt megjelenő friss kommentekben egyesek sorsszerű történésről írnak, mások a hitről és a végzetről elmélkednek.

Hogy mennyi köze lehet egy három évvel ezelőtt feltöltött ártatlan nyaralásos fotónak Argentína harmadik világbajnoki címéhez, azt csak sejteni lehet, az viszont biztos, hogy az első csoportmérkőzésen Szaúd-Arábia ellen elszenvedett vereség kellő mértékű pofont adott a játékosoknak ahhoz, hogy aztán újult erővel, egészen a döntőig meneteljenek.

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.