Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Két napja nem találják ezt a 14 éves lányt, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A 14 éves lány december 27-én távozott gödöllői tartózkodási helyéről, ám azóta sem adott magáról életjelet, a rendőrök pedig szintén nem bukkantak nyomára.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Püspökladányi Rendőrkapitányság eljárást folytat Hegedűs Tímea helyi lakos eltűnése ügyében.

A képen látható 14 éves lány, 2022. december 27-én gödöllői tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett intézkedések ezidáig eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Forrás policehu

Hegedűs Tímea körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna haja van. Eltűnésekor fekete pulóvert, drapp színű mellényt, fekete nadrágot és fehér színű sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (Püspökladány, Baross utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.