Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,34 Ft
Euró
388,71 Ft
Font
453,48 Ft
Bitcoin
63,918 $

Neymar visszatért a PSG-be, egy perc alatt ki is állították

A brazil hiába ordítozott közvetlen közelről a bíróval, a helyzetén ez nem sokat segített.

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Neymar is csatlakozott klubcsapatához, a PSG kötelékében pályára is lépett a Strasbourg ellen, ahol csapata 2-1-re győzött Kylian Mbappé 95. percben értékesített büntetőjével. A brazil öröme azonban nem lehetett felhőtlen.

Neymar ugyanis a 61. percben először még csak egy sárgát kapott, amiért kézzel arcon találta Adrien Thomassont, majd alig egy perccel később már a piros is villant, méghozzá egy buta szimulálás miatt. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Habár még némi ordítozással megpróbálta Clement Turpin játékvezetőt jobb belátásra bírni, ezzel már semmit nem ért el, Neymar számára innen már csupán az öltözőbe vezetett az út.

A brazil játékosnak ez volt az ötödik piros lapja azóta, hogy 2017-ben klubrekordot jelentő 222 millió euróért cserébe csatlakozott a párizsi alakulathoz – számolt be róla az ESPN.

A PSG az utolsó előtti helyezett ellen elért szűkös győzelemmel továbbra is magabiztosan vezeti a bajnokságot, azonban Neymar eltiltása miatt nem játszhat a következő fordulóban a második Lens ellen, ami már jobban aggaszthatja Galtier edzőt.

Kína komplett várost alapítana a Holdon (videó)

20 év alatt egy teljes holdi kolónia jöhetne létre több emeletes épületekkel, napelemparkokkal.