Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Szerelmes szelfivel lepte meg a követőket Görög Zita

Magyarország egyik legszebb természetes szépsége, Görög Zita egy olyan szelfivel köszönt be, aminek nagyon örülni fognak a követők.

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita is közelít egy újabb mérföldkő felé a közösségi médiában, hiszen lassan 70 ezer követőt számolhat az Instagramon. A Konyhafőnök VIP korábbi versenyzője ráadásul aktív is, így a követők nem unatkozhatnak az oldalán.

Több különböző bejegyzést találni az Instagramján, kezdve a szépségipari dolgokkal, de időről időre a kulisszák mögé is betekintést ad. Számára a család az első, ideje legnagyobb részét ők teszik ki, ami teljesen normális. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Emellett igyekszik fejlődni, akár mentális, akár lelki szinten, hiszen ez az élet egyik legfontosabb pontja. A fejlődés folyamatos, de nem mindegy, hogy azt milyen szinteken érjük el, és ha tudatosan koncentrálunk rá, akkor sokkal nagyobb lehet a siker.

A sikeres nők is vágynak egy boldog, harmonikus kapcsolatra, amin belül kiteljesedhetnek, és igazán önmaguk lehetnek. Azok, akik rálelnek egy ilyen kapcsolatra, gyakorlatilag mindent megkapnak az élettől, ami fontos lehet, kezdve a gyerekvállalással.

„Most megint megfogadtuk, hogy többet kell kettesben lennünk és kiderült, 7-8 óra alvástól valóban kisimul az ember lelke és félig a feje is.” – írta a posztjában Zita, aki nagyon boldog életet élhet a párja mellett.

Még több bulvár: Megható módon gratulált Schobert Norbi a 17 éves fia hatalmas győzelméhez

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.