Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,174 $

Lewandowski szeretne még Messivel egy csapatban játszani

A lengyel csatár karrierjének kezdetéről, és a Barcelonával kapcsolatos jövőbeli terveiről is beszélt egy interjúban.

...svg content...Doha, 2022. november 21. Robert Lewandowski a lengyel válogatott edzésén Dohában 2022. november 21-én. Elsõ mérkõzését a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon Lengyelország másnap Mexikó ellen játssza a C csoportban. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lewandowski a nyáron igazolt Barcelonába, az elmúlt hónapokban pedig jól beilleszkedett a katalánok csapatába, 19 mérkőzésen 18 gólt szerzett, és nagyon úgy tűnik, hogy a jövőjét is Spanyolországban képzeli el.

Lewandowski a Mundo Deportivónak nyilatkozva beszélt a karrierjével kapcsolatos jövőbeli terveiről és arról, hogy mit szeretne elérni, mielőtt végleg szögre akasztja a cipőjét – számolt be róla 90min.com. Soron kívül Magyar Péter a nézők kérdéseire is válaszolni fog ebben a műsorban

„Itt a fiatalok minden nap keményen dolgoznak a konditeremben. Nem számítottam erre, mielőtt nyáron idejöttem. Nem tudom, milyen volt korábban, ez mindig a játékosokon múlik, de a munka hasonló ahhoz, amit a Bayernnél végeztem, dolgozom a konditeremben és a pályán is. Amikor elmegyek az edzőterembe, sok játékost látok ott” – mondta.

A lengyel azt is hozzátette, hogy 20-21 éves korában kezdett el tudatosan készülni a karrierjére, pontosan azért, hogy legalább 37 éves koráig a legmagasabb szinten játszhasson. Ez egybevág azzal a tervével, hogy 2026-ig szeretne Barcelonában maradni.

Lewandowskit arról is megkérdezték az interjú során, hogy szeretne-e együtt játszani Messivel, amire a lengyel így válaszolt: „Ez nem rajtam múlik. De olyan futballista, akivel bármelyik csatár álma, hogy együtt játszhasson”.