Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Ilyen szerelmes Stana Alexandra

Stana Alexandra továbbra is nagyon szerelmes, akárcsak a párja, végtelenül boldogok együtt, immáron hosszú hónapok óta.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy volt némi vihar Stana Alexandra új kapcsolata körül, nem kevés támadást kapott a közösségi médián keresztül. Várható volt, hogy ez fog történni, akárcsak az, hogy idővel erre is ráunnak az emberek.

Szép lassan eltűntek a szapuló hozzászólások és üzenetek, miközben Alexnadra kapcsolata csak egyre erősebbé vált. Egy ideje egyáltalán nem ezzel foglalkozniuk, és szabadon posztolhatnak közösen, sokkal több a pozitív reakció, mint a negatív. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A Dancing with the Stars 3 ideje alatt sem voltak már ilyen támadások, Alexandra maximálisan a versenyre koncentrálhatott. Jól működött a dolog, mert sokáig versenyben volt a partnerével, és a közönség imádta őket.

A hajtós időszak után ismét nyugodtabb hetek jöttek, meghitten élhették meg az első nagy közös karácsonyukat. Egy ideje egy fedél alatt élnek, és úgy tűnik, ez a kapcsolat hosszú távra szól, az égiek is így akarhatják.

A szerelemet is könnyű leolvasni az arcukról, az érintésekről, aminek a követők nagyon örülnek. Egy újabb példa arra, hogy vannak még jól működő kapcsolatok, így azok, akik nemigazán hisznek ebben, inkább folytassák a keresését, mert nem szabad feladni.

Még több bulvár: Schumacher Vanda elárulta, milyen a kapcsolata Nádai Anikóval