Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Képtelenség betelni Nicole Scherzinger formájával: tökéletes forma, kerek fenék

Nicole Scherzinger is azok között van, akik folyamatosan fokozni tudják a hangulatot a közösségi médián keresztül. Ebben az esetben sem elsősorban a naplementén akadhatnak meg a rajongók szemei

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nicole Scherzinger is azok között van, akik folyamatosan fokozni tudják a hangulatot a közösségi médián keresztül. Ebben az esetben sem elsősorban a naplementén akadhatnak meg a rajongók szemei

Az elmúlt években globális trenddé vált az Instagram használata. Az embernek olyan érzése lehet, hogy a Facebook visszaszorult a második helyre, amiben lehet is valami. Az Instagram használata egyszerűbb, gyorsabb és ez sokakat győz meg. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Természetesen nemcsak az átlagemberek használják az elsősorban képmegosztásokra épülő közösségi platformot. A világsztárok többsége is aktív, akik ráadásul ebből komoly pénzt is képesek csinálni.

Nicole Scherzinger az egyik legaktívabb, aki boldogabb, mint valaha. A párjával már több mint 1 éve vannak együtt, és nem lehetetlen, hogy egy nap hivatalosan is összekötik az életüket. Ez talán csak idő kérdése.

Scherzinger 4.5 millió követőt számol, ami sok más sztárhoz képest kevésnek tűnhet, de ez még mindig egy olyan szám, amit nem kell különösebben magyarázni. A világhíres énekesnő tesz is azért, hogy több követője legyen.

Gyakran oszt meg magáról olyan képeket és videókat, amikor egy mesés környezetben pihen. Ez most sem volt másképp, és a naplemente közben nézhettük meg őt a dögös fürdőruhájában, ami kihangsúlyozza a kerek fenekét.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/c-ronaldo-szerelme-dobbenetesen-kihivo-kepet-villantott/

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.