Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Pelé családja folyamatosan ott van a legenda mellett a kórházban

Pelé családja folyamatosan ott van a brazil legenda mellett a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházban, ahol minden szükséges kezelést megkap.

Fotó: EPA/ISAAC FONTANA
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem jó hírek érkeznek Pelé állapotáról, akinek előrehaladott állapotban van a rákja. Emellett vese- és szívműködési zavarok miatt további ellátásra szorul, de minden idők egyik legjobb futballistája nem adja fel.

A családja az ünnepek előtt megerősítette, hogy Pelé karácsonykor is az őt ápoló kórházban marad. Pelé azóta részesül rendszeres orvosi kezelésben, hogy szeptemberben daganatot távolítottak el a vastagbeléből – írja az ESPN. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A család továbbra is ott van mellette, igyekeznek minden támogatást megadni neki. Hálásak a rengeteg üzenetért, amit szerte a világból kapnak, nemcsak a honfitársaiktól, akik szintén nagyon aggódnak.

Pelét istenként tisztelik Brazíliában, egy olyan embernek, aki sokszorosan mutatott példát a sporton keresztül. Pelé fia, Edinho, aki a 90-es években a Santosban játszott, szintén posztolt az Instagramon az elmúlt hétvégén, amiben apja kezét fogja, és azt írja: „Apa… az én erőm a tiéd is.”

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.