Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Szén-monoxid-mérgezés: két ember és két kutya meghalt egy családi házban

Egyházasgergén történt a tragédia, a két személyen már nem lehetett segíteni, a gyanú szerint Szén-monoxid-mérgezés okozta a halálukat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nejc Soklič
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint hétfőn este 10 óra körül érkezett a jelzés hozzájuk, hogy két holttestek találtak a mentők Egyházasgergén. A Fő útra riasztották őket egy családi házhoz, ahol a gyanú szerint szén-monoxid-mérgezés történt.

Emiatt a tűzoltók légzőkészülékben, szén-monoxid-mérővel hatottal be az épületbe, ahol magas koncentrációban mutatták ki a mérgező gáz jelenlétét. Két ember mellett két kutya is életét vesztette a mérgezésben, rajtuk sem lehetett már segíteni. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A tűzoltók kiérkezésekor a ház nyílászárói zárva voltak, a pincében pedig egy vegyes tüzelésű kazán üzemelt. A szén-monoxid feltehetően a kazán meghibásodása miatt keletkezett – írja a Katasztrófavédelem.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.