Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Rubint Réka szerint Norbi fia készen áll: „Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz”

Rubint Réka végtelenül büszke Schobert Norbi farm vip-s szereplésére, és bármi is történjék az elődöntőben, valamint a döntőben, a 17 éves fiú nyerte a legtöbbet a műsorban.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan véget ér a Farm VIP 3, aminek Schobert Norbi az egyik legnagyobb esélyese. Sikerült bejutnia a TOP-3-ba, tehát a dobogó már megvan neki. Nagy kérdés, hogy mit hoz a mai elődöntő, és ki lesz az a két versenyző, akik megküzdenek egymással a fődíjért.

Norbi rengeteg pozitív kritikát kapott, a nézők szinte kivétel nélkül szeretik, miközben egy vitában sem volt része. Tisztelettudó volt, hallgatott az idősebbekre, de amikor kellett, egymaga hozott meg bizonyos döntéseket. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

„Két oka volt annak, hogy Norbika igent mondott a Farm VIP felkérésére. Az egyik, hogy megmutassa, ő, ifjabb Schobert Norbi ki is valójában, a másik pedig, hogy le tudja dobni magáról azt a terhet, amit mi jelentünk számára azzal, hogy ismertek vagyunk.” – mesélte Rubint Réka a Borsnak adott interjújában.

Norbika most már inkább Norbi, és szép lassan felnőtté is vált, függetlenül a korától. „Norbika, vagy most már legyen inkább Norbi, beleállt ebbe a szembeszélbe és addig tolta maga előtt, amíg le nem győzte.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.