Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,23 Ft
Euró
394,52 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
61,558 $

20 éve minden konzolmániás ilyet akart karácsonyra

Ugye emlékeztek még a PS One-ra? A PS1 kistestvéréhez egy igen menő tartozékot is lehetett vásárolni.

...svg content...Fotó: Youtube | TheRealKJ3
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A PS One öt évvel a PlayStation 1 piacra lépése után került a boltokba. A Sony által fejlesztett konzol gyakorlatilag ugyanazt tudta, mint a méretesebb változat, és mint azóta kiderült, minden PS-ből jött „slim” változat.

A kisebb konzol mérete lényegében a „hordozhatóságra” helyezte a hangsúlyt, és bár áram azért kellett hozzá (a PSP csak 2003-ban jött), kiadtak hozzá egy olyan tartozékot, amitől minden konzolos ledobta a haját. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

Ez pedig egy 5 colos LCD-képernyő volt, ami két évvel a PS One megjelenése után került a polcokra, és amit egészen 2004-ig, az első széria leköszönéséig lehetett megvásárolni. A Combo Pack csomagban megvásárolható tartozékkal akár az autóban is lehetett PlayStation-özni, hiszen szivargyújtó adapter is járt hozzá.

A PS One-t saját, egyedi, fehér DualShock Controllerrel csomagolták, hogy jobban illeszkedjen a konzol letisztultabb megjelenéséhez. Az eltérő színezés ellenére az összes PlayStation-vezérlő kompatibilis az eredeti konzollal, ahogyan az összes eredeti PlayStation memóriakártya is.

A Combo csomag annak idején 200 dollárba került, míg a kis képernyőért önmagában 129 dollárt kértek. Ma is keresett a gyűjtők körében, egy-egy jó állapotú, ám használt példányért akár 300 dollárt is elkérhetnek.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.