Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,66 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,88 Ft
Bitcoin
63,320 $

Továbbra is keresik a 17 éves Balogh Dzsenifer Évát

December közepe óta nem találják a fiatal lányt, akit folyamatosan keres a rendőrség, és a lakosság segítségét kérik.

Fotó: Unsplash/Kenny Eliason
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség kiadott közleménye szerint a sátoraljaújhelyi Balogh Dzsenifer Éva december 15-én hagyta el az otthonát, és azóta nem ismert a tartózkodási helye. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem jártak sikerrel, de jelenleg is keresik.

Balogh Dzsenifer 165 centiméter magas, karcsú testalkatú, fekete hosszú hajú és fekete szemű. Eltűnésekor térdcsizmát, szürke ruhát és fekete szőrmés kabátot viselt. Bárki, aki segíteni tud a fiatal lány megtalálásában, az mindenképpen jelentkezzen a hatóságoknál. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Fotó policehu

Hszi Csin-ping egyedi autóval érkezik Magyarországra, a kínai őrezred fogja védeni

Most először jár Magyarországon a kínai elnök a hivatalba lépése óta.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.