Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Bomba robbant egy oroszok által beiktatott herszoni vezető autójában

A Moszkva által beiktatott, a jelenleg orosz megszállás alatt álló herszoni Ljubimovka falu vezetője meghalt a robbanásban.

Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Guardian számolt be arról, hogy a helyi oroszbarát bábvezetők bejelentették, a jelenleg orosz megszállás alatt álló Dél-Herszonban található Ljubimovka falu oroszok által beiktatott vezetőjének autójában bomba robbant, melynek következtében a vezető meghalt.

Az oroszok „ukrán terroristákat” emlegettek a vezető halála kacsán, noha kézzelfogható bizonyítékot nem mutattak be állításuk alátámasztására. A hivatal közlése szerint Andrej Sztepa, a Herszon megyei Ljubimovka falu oroszbarát vezetője egy autó felrobbanásának következtében vesztette életét. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A Guardian kiemelte, a jelentést nem tudták függetlenül ellenőrizni, az ukrán hatóságok pedig nem kívánták azonnal kommentálni az incidenst.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

Eldőlt, ki lesz az utolsó az NB1-ben

Véglegesen eldőlt, mely csapat lesz az utolsó az NB1, így már csak az a kérdés, hogy az Újpest vagy a Kisvárda követi őket az NB2-be.