Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Liu-fivérek volt edzője: sajnálatos és szégyenletes a hazai szakemberek szembeköpése

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang korábbi edzője szerint nem szabad elfelejteni, hogy nem a varázslók, hanem edzők, akik hozott anyagból dolgoznak. 

Fotó: A nézõk köszöntik a pekingi olimpiai aranyérmes Liu Shaoangot (b) és a váltóban négy éve ötkarikás bajnok Liu Shaolin Sándort a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkõzés elõtt a Groupama Arénában 2022. március 6-án. A címvédõ Ferencváros 2-1-re gyõzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő
TÉMÁK

Bánhidi Ákosnak, a Liu-testvérek edzőjének van mondandója, nem is kevés, és a Nemzeti Sport hasábjain ki is fejtette egy részüket, valamint reagált Csang Csing Lina megítélésére. 

Állítja, hogy Lina legalább annyit meríthetett a hazai dolgokból, amíg Magyarországon volt, mint amennyit ide hozott, de meg kell jegyeznie, hogy „Lina nem Namíbiába érkezett korcsolyaedzőnek”, Magyarországnak már korábban is voltak olimpiai pontszerző helyezései, valamint Eb-érmei is.  Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

„A kiváló hazai szakemberek szembeköpése sajnálatos és szégyenletes” – jegyezte meg. 

Hozzátette: „Mindenki elhiheti, hogy Lina a stábtagokból szívesen elvitt volna magával néhányat a messzeségbe, ha ezt megtehette volna”.

Véleménye szerint nem jogos, hogy számon kérik a magyar edzőkön, hogy második vagy harmadik sorba illő versenyzőkkel érjenek egy kimagasló eredményeket, hiszen „edzők vagyunk, nem varázslók, akik hozott anyagból dolgozunk. Nem mindenki születik bajnoknak, bármennyire is szeretnénk…” 

Azonban kiemelte, hogy ők hisznek ezekben a korcsolyázókban, és mindent megtesznek, hogy kihozzák belőlük a maximumot. 

A Liu-fivéreknek a legjobbat kívánta, viszont megjegyezte, hogy „magyar edzőként a hazámat képviselem minden esetben, így minden bizonnyal várnak rám »érdekes« pillanatok”.  

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

Ezeken a helyen számíthat forgalomkorlátozásra a kínai elnök látogatása során

Budapest belvárosában és a repülőtér környékén átmeneti forgalomkorlátozásokra kell felkészülni szerda estétől péntek délutánig Hszi Csin-ping kínai elnök és delegációja magyarországi látogatása kapcsán.