Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Fehérneműben fotózták L.L. Junior szerelmét (fotók)

Brenka nemcsak kiváló énekesnő, hanem modellként is megállja a helyét, nagyon stílusosan, szexin állnak rajta ezek a fehérneműk.

Fotó: Instagram/Brenka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony közeledtével mindenki ajándékot vadászik, és igyekszik valami újat mutatni. Legalábbis ez lenne a normális, nem mindig ugyanazokat az unalmas dolgokat vásárolni, amik végül porosodásra vannak ítélve.

Ha fehérneműt vásárolunk, nehéz mellélőnünk, és ez mindig is a tökéletes ajándékok között szerepelt. Könnyen meg lehet hódítani egy női szívet egy eltalált fehérneművel, melyekkel kifejezhetjük az egyéniségünket. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Brenka szereti a szép fehérneműket, amik ráadásul kényelmesek is. Télen még nagyobb szerepet játszanak, és azt kell mondjuk, hogy L.L. Junior párja fotómodellként is megállja a helyét, remekül mutatnak rajta ezek a tervezések.

„Ebben a hónapban kiemelten fontos a komfort megteremtése mind az otthonunkban mind önmagunkban.” – írta a szép és fiatal lány a posztjában, ami egyúttal remek tippet is adhatnak a karácsonyi időszakban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2