Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő euróval fizetett

Kardos Eszter különleges feladatot kapott, termékeket kellett eladnia főzés közben Rácz Jenőnek, Sárközi Ákosnak és Fördős Zének.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, ki nyerte meg A Konyhafőnök VIP új évadát. Egyre közelebb és közelebb vagyunk a fináléhoz, és a legutóbbi búcsú volt talán az eddigi legérzelmesebb.

Végül Járai Máténak kellett távoznia, akinek az volt az egyik nagy célja, hogy rendezze a kapcsolatát Rácz Jenővel. Ez megtörtént, mindketten nyugodt szívvel tekintenek vissza erre a versenyre, és büszkék lehetnek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Máté mindent beleadott, és ne feledjük, a legjobb férfiversenyzőként távozott, hiszen rajta kívül már csak nők vannak harcban a fődíjért. A TOP-3 mezőnye összeállt, hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy ki az a két sztár, akik egymás ellen döntőznek.

Kardos Eszter is esélyes, aki rengeteget fejlődött a hetek alatt, és egy ideje az egyik nagy favoritként tekintenek rá. Nem is véletlenül, mert olyan helyzetekben képes váratlant húzni, amire a többiek talán nem képesek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.