Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

A Konyhafőnök VIP: összeállt a TOP-3, újabb sztár távozott

Egy olyan versenyző távozott A Konyhafőnök VIP-ból, aki rengeteget bizonyított, és számára ez egy különösen érzelmes évad volt.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A versenyzők már az utolsó tartalékaikat mozgósítják, hogy bebizonyítsák: ott a helyük a top3-ban. Az első feladat során Sárközi Ákossal kellett tartaniuk a tempót, ugyanis a séffel szimultán kellett elkészíteniük egy főételt. Ripli Zsuzsi, a kék csapat utolsó versenyzőjeként igyekezett pontosan lemásolni mentora mozdulatait, aminek eredményeképpen az egyik legszebben sikerült tányér lett az övé.

Fördős Zé szerint Rácz Jenőnek, a szálkarendőrség oszlopos tagjának, kötelessége volt beletúrni a színésznő tányérjába, így alaposan szemrevételezte a halat, azonban szálkát nem talált. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A feladatban Evelin teljesített a legjobban, így ő választhatta ki, hogy ki legyen az a versenyző, aki a második főzés során hátráltatást kap. Evelin Kardos Esztert választotta, akivel így kvittek lettek.

Eszter feladata az volt, hogy a főzés ideje alatt háromszor karácsonyi vásáros árusnak kellett álljon, és megpróbáljon rásózni a zsűrire különböző kacatokat. Zé, Ákos, és Jenő, némi alkudozás után, megtalálták a tökéletes karácsonyi ajándékokat, és Eszter is élvezte a hátráltatást.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2