Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,34 Ft
Font
479,83 Ft
Bitcoin
62,038 $

Farm VIP 3: megszületett a kis boci a farmon (videó)

Óriási meglepetésben volt részük a Farm VIP 3 versenyzőinek, miután arra tértek vissza a parasztházba, hogy megszületett a kis boci, akit hetek óta vártak.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP versenyzői különleges környezetben élhetik az életüket, sokszor a legnagyobb nyugalomban. Egyenesen festői a táj, és az egész a legjobban az, hogy állatokkal is foglalkozhatnak.

Csodálatos, amikor állatokkal élhetünk együtt, és a farmon van pár belőlük, akik mind egyéniségek. Sok erőt adhat a játékosoknak, amikor eljutnak egy mélypontra, amiből van pár a hetek alatt. Soron kívül Csoportos mészárlás történt Haitin, legkevesebb 70 ember meghalt

Fontos feladatokat kapnak, többek között azt is, hogy gondoskodjanak az állatokról, akiknek folyamatosan biztosítani kell az ételt, a vizet, és tisztán tartani a helyüket. Ez pedig nem kis munka, Vajtó Lajos például rendre hajnalban kelt emiatt.

A verseny legkülönlegesebb napja az volt, amikor megszületett a boci, méghozzá egy viharos napon. A versenyzők arra lettek figyelmesek, hogy a kis jövevény már ott botorkál az édesanyja mellett.

Alább megható felvételeket láthatunk, ahogyan a versenyzők babusgatják a bocit, aki nemrég jött világra. Csodálatos pillanatok voltak ezek, amikre valószínűleg mindig emlékezni fognak a Farm VIP 3 versenyzői, már akik még versenyben voltak.

Még több bulvár: Megint nagyot húz a TV2: Tóth Andi és Marics Peti zsűritag lesz a Sztárban Sztárban