Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,90 Ft
Euró
388,80 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
62,871 $

Kocsis Alexandra extrán szexin vág neki a 2023-as évnek

Kocsis Alexandra is nagyon készül a 2023-as évre, ami többek között új projektet is jelent számára, melyről később biztosan hallani fogunk.

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden év végén számot vet az ember, elgondolkozik azon, hogy a mögötte álló időszak mennyiben felelt meg az elvárásainak. Fontos, hogy a hibákra, a nehezebb napokra, hetekre és hónapokra ne kudarcként tekintsünk.

Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy később erősebbek és sikeresebbek legyünk, mert minden útnak megvan a maga sajátossága és célja. Ne hibáztassuk magunkat, ahogyan másokat sem, mivel ez értékes időt és energiát von meg tőlünk. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

A múlton nem lehet változtatni, a jövőn azonban folyamatosan, és azokra az ajtókra kell koncentrálnunk, melyekből komplettebb emberként léptünk ki. Lehet ez mentális, lelki és fizikális megvalósulás is, sokszor kéz a kézben jár a három terület.

Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője egyensúlyba hozta a testét a lelkével, aminek látható jelei vannak. Szimpatikus a mélyebb gondolkozása, és az, ahogyan igyekszik előre tekinteni.

Vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni, ám a legtöbbet igen, és minden egyes év egy teljesen új kezdetet jelenthet. Alexandra kiváló formában vág neki a 2023-as évnek, ami sok újdonságot hozhat számára.

Még több bulvár: Megint nagyot húz a TV2: Tóth Andi és Marics Peti zsűritag lesz a Sztárban Sztárban

5150 helyett 1000 forint lehet az egynapos autópálya-matrica

Már "csak" a parlamenti többség kell hozzá.