Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,10 Ft
Euró
390,08 Ft
Font
455,91 Ft
Bitcoin
57,279 $

Farm VIP 3: újabb érdekes titkokról hullott a lepel

Számos érdekességet tudhattunk meg a Farm VIP kulisszái mögül, ami legalább annyira érdekes, mint maga a verseny.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Soha nem feledkezhetünk meg a háttérben dolgozó stábtagokról, akik nélkül ezek a műsorok nem készülhetnének el. Igazi profik, különböző szakterületről érkeztek, és napi szinten akár 120-an is ellephetik a farmot, vagy annak környékét.

Hatalmas munkát jelent egy ilyen forgatás, így amikor ezeket a felvételeket nézzük a televízióban, képzeljük csak oda azt a fajta háttérmunkát, amit stábban dolgozó nők és férfiak beletesznek ebbe az egészbe. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

Többek között nem kis mennyiségű kellékre van szükség, melynek kapcsán megtudhattuk, hogy külön kellékraktárat is létrehoztak erre a célra. Egyes kellékek napi szinten fogynak el, amiket nyilván rendszeresen pótolni kell.

Speciális kellékeket is tartanak, amikből ugyancsak sok van, mert közel 30 párbajjátékról tudni, amik mind eltérnek egymástól. Illetve olyan kellékeket is találhatunk, amik pedig a nagyobb játékokhoz kellenek.

Ugyanúgy pótpárnákat is tartanak, amikről listát vezetnek, akárcsak a többi kellékről, és azokról szintén, melyeket újra kell tölteni. A kihívás állandó, amin 6-8 ember dolgozik, hogy a kellékek, eszközök rendben legyenek.

Még több bulvár: Berki Mazsi fenékformája a karácsonyfa előtt villant meg