Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Parkoló teherautónak ütköztek Szeben megyében, két fiatal elhunyt

Az autóban négyen utaztak, ám a sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett és egy parkoló teherautóba csapódott. Két fiatal életét vesztette a balesetben.

Fotó: Unsplash/ Andres F. Uran
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Maszol számolt be arról, hogy tragikus baleset történt a romániai Szeben megyében: az autóban négy fiatal utazott, a sofőr pedig elvesztette az irányítást a jármű felett, így az autó egy parkoló teherautóba csapódott.

A sofőr eddig ismeretlen okokból kifolyólag elvesztette az irányítást az autó felett, majd nekiütközött egy, az út szélén parkoló teherautónak. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Az autót egy 20 éves fiatal vezette, s három utassal utazott, egy 19 és egy 20 éves fiúval, valamint egy 20 éves lánnyal.

A Szeben Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivőjének beszámolója szerint ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, a másik két fiatalt pedig súlyos sérülésekkel szállították a nagyszebeni kórházba.

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.