Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Ez a négy cím kerül ki a PS Plus Extra kínálatából januárban

Mivel a Sony hónapról hónapra frissíti a katalógust, ismét négy játéktól kell megválniuk az előfizetőknek.

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sony négy címet töröl a PS Plus Extra katalógusából januárban – a PS Plus Extra és Premium előfizetők minden hónapban új játékokhoz juthatnak hozzá, ám csak addig játszhatnak e címekkel, míg azok a katalógus részét képezik. Azt is fontos megjegyezni, hogy ha valaki lemondja az előfizetést, onnantól csak akkor játszhat a katalógusban szereplő játékokkal, ha megvásárolja azokat.

A PS Plus Extra 2022 decemberében 17 címmel bővítette könyvtárát, januárban pedig egy újabb cím is csatlakozik a katalógushoz: a Far Cry 5, a Judgment, a Yakuza 6: The Song of Life, a Middle-Earth: Shadow of War, a Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition, a Worms W.M.D. és még sok más cím játszható decemberben, január 3-án pedig érkezik a WWE 2K22 is. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A Sony most nyilvánosságra hozta azt is, hogy 2023 januárjában mely játékoktól kell búcsúzniuk a PS Plus Extra előfizetőinek:

  • Bound by Flame;
  • Shiness: The Lightning Kingdom;
  • The Council – The Complete Season;
  • Space Hulk: Tactics.

Mindez azt jelenti, hogy az előfizetőknek durván egy hónapjuk van arra, hogy ezen játékokat kijátsszák, mivel a Sony bejelentése szerint 2023. január 17-én a fenti négy játék kikerül a PS Plus Extra katalógusából. Nem kell azonban aggódni, hiszen a decemberi katalógus frissítése december 20-án érkezik, a teljes játéklistát pedig korábbi cikkünkben tudjátok szemlézni.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.