Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
61,712 $

Horváth Éva bikinis fotójánál most nincs forróbb

Hiába teltek el évtizedek. Horváth Évában ugyanúgy megvannak azok a szexi energiák, mint amikor elkezdte a modellkarrierjét.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jól emlékszünk azokra az időkre, amikor szinte mindenhol Horváth Évát láttuk a különböző reklámokban. Pillanatok alatt ismertté vált, és a férfiak olvadoztak érte, az idősebb generációtól kezdve a fiatalabbig.

Éva nagyon hamar nevet szerzett magának a modellszakmában, majd sorra jöttek a sorozatok róla. Sokan irigykedtek rá, az életére, és arra, hogy ilyen sikeres valaki, de ez akkoriban még más volt. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Más volt, mert nem létezett közösségi média, a sztárokat is nehezebb volt támadni, ugyanakkor manapság nem kell arra várniuk, hogy megvédhessék magukat a rádióban, a tévében, vagy egy újságcikkben.

Pillanatok alatt közölhetik az információkat a közösségi médián keresztül, ahol Évának sok követője van. Jelenleg közel 195 ezren követik az Instagramon, amit valamivel több mint 5 ezer bejegyzés alatt hozott össze, miközben továbbra is sokan vannak oda érte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Katasztrófahelyzetet hirdettek Texasban, életveszélyes áradásokra figyelmeztetnek

A viharos időjárás súlyos áradásokkal fenyeget Texasban.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.