Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

A Konyhafőnök VIP: angyalnak öltözött Rácz Jenő és Sárközi Ákos (videó)

Nemigen volt még hasonlóra példa A Konyhafőnök VIP-ban, de most ez is megtörtént, és természetesen az izgalmak sem maradhattak el.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hetek óta küzdenek egymással a hírességek, pedig mintha csak tegnap mutatkoztak volna be a chefek előtt. Azóta a mezőny legnagyobb része távozott, hiszen mindössze hatan maradtak versenyben.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos kiválasztotta a csapatát, majd jöhetett a nagy harc. Nem volt könnyű dolguk, néhány versenyzőt valóban fájdalmas volt elküldeni, de már van ebben tapasztalatuk a mögöttük álló évek miatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Járai Máté okozta az egyik legnagyobb meglepetést, már az indulása is az volt. Végül kibékült Rácz Jenővel, és közösen hajtanak azért, hogy ott legyenek a fináléban, amire lehet esély, hiszen kevés maradt hátra.

Időről időre a chefek is átalakulnak, legutóbb például angyalnak öltöztek. Odafentről ereszkedtek le, amire a versenyzők nemigen számíthattak, ám ez még nem jelenti azt, hogy mindenkivel kedvesek lesznek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.