Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,58 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
456,36 Ft
Bitcoin
57,823 $

Tom Cruise eszméletlen menő módon kívánt boldog karácsonyt (videó)

Tom Cruise nem pihen, ezekben a pillanatokban is forgat, méghozzá a MissionImpossible új epizódjait, amik várhatóan hatalmasat fognak szólni.

Fotó: A védőmaszkot viselő Tom Cruise amerikai színész a Mission Impossible – Lybra című filmje forgatásán Rómában 2020. november 29-én, a koronavírus-járvány idején. MTI/EPA-ANSA/Riccardo Antimiani
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tom Cruise minden idők egyik legnagyobb színésze, és közben sorra írja a rekordokat. Várható volt, hogy az új Top Gun nagyot fog menni, de ekkora durranásra talán senki sem számított, egészen elképesztő bevételt generáltak vele.

A nézők imádják, többek között amiatt is, mert valódi vadászgépekkel forgattak, és a színészek ott voltak a repülőkben. A nézők maximálisan beleélhették magukat az eseményekbe, a stáb pedig maximálisan kitett magáért. Soron kívül Az eladóknak és a vásárlóknak sem jött be az Aldi újítása

Cruise lendületesebb és jobb, mint fiatalkorában, jól bizonyítja mindezt az is, hogy saját maga csinálja az akciójeleneteket, miközben az életét kockáztatja. Repülőt, vadászgépet, helikoptert, versenymotort és versenyautót is vezet.

Gyakorlatilag nincs olyan jármű, amit ne vezetne el, és mindezt hitelesen. Az ejtőernyős ugrások is rutinszerűek számára, most épp ebben a formában mondott köszönetet a Top Gun kapcsán, illetve bejelentette, hogy Dél-Afrikában forgatják az új Mission: Impossible részeket.

Ezzel együtt megragadta az alkalmat, és boldog ünnepeket kívánt, mialatt nagy sebességgel zuhant a föld felé, miután kiugrott egy helikopterből. Nem is húzzuk tovább az időt, nézzétek meg a felvételt, ami önmagáért beszél.

Még több bulvár: Megvillant Nyári Dia látványos fenékformája (videó)

Földcsuszamlások miatt szakadt be az út Dél-Kínában, több mint 20-an meghaltak

Mindemellett 30 fő megsebesült, akiket kórházba kellett szállítani.