Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Így szurkolt Tóth Gabiék kislánya a katari világbajnoki döntő alatt (videó)

Természetesen Tóth Gabi és Krausz Gábor sem akarta kihagyni a katari világbajnoki döntőt, miközben a kislányuk csatlakozott hozzájuk.

Fotó: EPA/Friedemann Vogel
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy őrületesen izgalmas és drámai katari világbajnoki döntőn vagyunk túl, amire még sokáig emlékezni fogunk. Az emberek csak fogták a fejüket a történések láttán, és ez nemcsak a helyszínen lévőkre volt igaz.

Döbbenetes fordulatok tarkították a finálét, melynek a végén egyvalaki különösen boldog lehetett. Messi felért a csúcsok csúcsára, így abszolúte teljessé vált a pályafutása, és lehetséges, ezek után még inkább minden idők legjobbjának tekintik. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezt a döntőt azoknak is érdemes volt figyelemmel követniük, akik alapesetben nem néznek labdarúgást. Igaz, nem éppen úgy indultak az események, hogy le fogjuk rágni a körmeinket, majd fordult a kocka.

A hazai hírességek szintén igyekeztek televízió elé ülni, vagy ahogyan kényelmes. Így tettek Tóth Gabiék is, miután a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada véget írt, tehát az énekesnőnek nem kellett ott lennie a TV2 stúdiójában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.