Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

Novák Katalint a két unokaöccse is elkísérte A Diótörőre

Különleges programban volt része Novák Katalinnak, és az előadásra látogatóknak, akik nagyon élvezhették az eseményt.

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezekben az időkben még inkább fontos, hogy ha rövid időre is, de el tudjuk felejteni a rossz dolgokat. Nem könnyű, különösen azoknak, akik mélyen érintettek benne, de az ember erős és kitartó.

Novák Katalin köztársasági elnök is igyekszik segíteni, és természetesen a családjával eltöltött idő nagyon különleges és fontos számára. Ezek azok az órák, amiket sosem feledünk, míg a gyermekek valami egészen újat láthatnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Novák is azon a véleményen van, hogy a szeretet erősebb minden háborúnál. Azon a véleményen van, hogy háborút igenis el kell ítélni, nem az embereket, illetve nem is a művészetet és a kultúrát, melyek oly sokat adnak.

„A szeretet erősebb minden háborúnál. A háborút ítéljük el, nem az embereket, nem a művészetet és nem a kultúrát.” – írta a posztjában a magyar köztársasági elnök, aki egy egészen különleges előadást láthatott.

„Orosz, ukrán, fehérorosz és kazah művészek állampolgári eskütétele az Operaházban Csajkovszkij Diótörője előtt.” – folytatta Novák, akit a két unokaöccse is elkísért. „Karácsonyi hangolódás a család legkisebbjeivel. A Diótörő mai előadására két unokaöcsém kísért el.”