Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Sári Évi valami egészen elképesztően mega-szexi

Sári Évi sokak számára az igazi nőt testesíti meg, amivel csak egyet lehet érteni, nagyon erős formában van.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenkinek más jelent az álomnő, mint kifejezés, amihez természetesen a belső értékek is hozzátartoznak. Legalábbis ez lenne az ideális, mert egyre többször találkozunk felszínes emberekkel, akik csak a külsőségekre adnak.

Ez valahol jellemző is a világunkra, amely nagyon rossz irányba halad. Szerencsére még mindig vannak kivételek, mind a nők, mind pedig a férfiak oldalán, akiknek általában sokkal nehezebb dolguk van, ha párválasztásról van szó. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Mindig nehezebb helyzetben vannak azok, akik mélyebben gondolkodnak, magas az érzelmi intelligenciájuk, vágynak az igazi programokra, és még sokáig folytathatnánk a sort. Valójában ezek mind természetes, egyszerű dolgok, mégis hiánycikké váltak.

Nehéz elfogadni a tényt, ugyanakkor ki kell tartani, mivel mindenki megtalálhatja a másik felét. A hírességek között is találni olyan karaktereket, akik az első pillanattól kezdve meggyőzik az embert, akár egyetlen fotóval.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.