Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Grincsnek öltözött rendőr osztogatott hagymákat a gyorshajtóknak

Valószínűleg az egyik legjobb humorral megáldott amerikai rendőrhöz volt szerencséjük a Florida Keys autópályán közlekedő autósoknak.

Fotó: Unsplash/Gene Gallin A kép illusztráció.
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint Lou Caputo ezredes, a Monroe megyei seriff hivatalának 37 éves veteránja, aki több mint 20 évvel ezelőtt találta ki a rendhagyó igazoltatási rendszert, most ismét mosolyt csalt az autósok arcára.

A Florida Keys autópályán ugyanis Caputo ezredes Grincsnek öltözve figyelte az autósokat, és azon autósoknak, akik túllépték a megengedett sebességhatárt, hagymákat osztogatott, ezzel viccesen emlékeztetve őket arra, hogy lassabban közlekedjenek. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Azon autósok, akik csak egy kicsit, még a tűréshatáron belül lépik túl a sebességkorlátozást, választhatnak, hogy bírságot kérnek, vagy hagymát: akik azonban nagyobb sebességgel száguldoznak, garantáltan vaskos csekket kapnak a büntetésről.

Caputo rámutatott, ezzel célja az oktatás és annak tudatosítása, hogy az iskolai zónák még akkor is működnek, ha épp itt az ünnepi szezon. Azt is elárulta, hogy azért a Grincsre esett a választása, mert az embereket meglepi, amikor egy Grincsnek öltözött figura a kezükbe nyom egy hagymát. S talán így legközelebb lassabban közlekednek majd.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.