Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,012 $

A Konyhafőnök VIP: Ripli Zsuzsi nagy esése a konyhában (videó)

Ripli Zsuzsi akár meg is sérülhetett volna, de szerencsére megúszta a dolgot, és úgy tűnt, hogy valaki fellökte őt menet közben.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincs megállás, máris jön a következő versenynap A Konyhafőnök VIP 2022-es évadában. Egy pillanatra sincs szünet, a versenyzőknek folyamatosan teljesíteniük kell, máskülönben hamar odakint találhatják magukat.

Nagy Zsolt például az elmúlt időszakban rendre pengeélen táncolt, és már nincs is versenyben. Ő volt a főzőverseny legutóbbi kiesője, nem folytathatja tovább, így az esélyei is elszálltak arra, hogy döntőssé váljon. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Még mindig nehéz lenne kiválasztani azt a két hírességet, akiket biztosan bejuttatnánk a döntőbe. Ripli Zsuzsi például egyértelműen ezen a listán szerepelhet, de ő is látja, hogy egy kisebb hiba is mivel járhat.

A hetek alatt kirajzolódott, hogy fejben is erős, képes átlendülni a nehézségeken, de ez még nem jelenti azt, hogy biztos útja van előre. Sőt, legutóbb majdnem megsérült, nagyon nagyot esett a rohanás alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.