Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,69 Ft
Euró
392,52 Ft
Font
464,50 Ft
Bitcoin
55,616 $

Rendőrök kopogtattak egy budapesti férfinél a csőbombás kommentje után

A férfi talán nem teljesen gondolta át, hogy mit ír le, annak milyen következményei lehetnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség közleménye szerint közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel december 15-én 18 óra 52 perckor bejelentés érkezett, miszerint egy közösségi oldalon meghirdetett eseménnyel kapcsolatos bejegyzéshez valaki a „Néhány szék alatt csőbomba lesz” hozzászólást írta.

A megjelent közleményben hozzátették, a bejelentést követően a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei megkezdték az adatgyűjtést, a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálata pedig szolgálati kutyával átvizsgálta a rendezvény helyszínét. Robbanóanyagot vagy más bűncselekménnyel összefüggésbe hozható dolgot nem találtak. Soron kívül Ennyibe kerül idén az ingyenes jogosítvány

Végül a BRFK Bűnügyi Főosztály nyomozói a budapesti K. Richárdot azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható személyként, akit 2022. december 16-án 7 óra 20 perckor XIII. kerületi lakásában elfogtak. A 29 éves férfit közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, azonban vallomást nem tett.

Magyar Péter újabb országjárásra indul, meglepetést is ígér

Újabb meglepetést ígér Magyar Péter, aki hamarosan újabb országjárásra indul, miközben párttagokat keres.

Robert Fico szívesen tartott volna Orbán Viktorral, ha egészségi állapota engedi

A szlovák kormányfő másodszor szerepelt a nyilvánosság előtt az ellene elkövetett májusi merénylet óta. Beszédében a magyar miniszterelnököt méltatta, amiért ellátogatott Kijevbe, majd Moszkvába is.

Elfogták a békásmegyeri gyilkosokat

Valószínűleg azokról a gyilkosokról van szó, aki egy ismert festőművésszel végeztek kegyetlen módon a saját lakásában.