Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Négyen kritikus állapotba kerültek Asake koncertjén

Asake Brixtonban lépett fel, amikor tömegzavargás tört ki, melynek hatására négyen olyan súlyosan megsérültek, hogy kritikus állapotban szállították őket kórházba.

Fotó: Unsplash/Miquel Parera
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

A lambethi rendőrség jelentése szerint az emberek akkor sérültek meg, amikor a nagy tömeg jegyek nélkül próbált bejutni a dél-londoni helyszínre. A hivatalos tájékoztatásból kiderült, hogy négyen kritikus állapotban vannak a tömegzavargások miatt.

A Sky News a Daily Mirror lapra hivatkozva írja azt, hogy az O2 Academy előtt várakozó emberek a hideg miatt be akartak jutni a belső térbe. A koncertet végül félúton lefújták, és közölték a rajongókkal, hogy erre amiatt volt szükség, mert többen betörtek az ajtókon. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

3000 emberről volt szó, akik betörtek, majd a rendőrség arra kérte a szervezőket, hogy állítsák le a koncertet. A 27 éves nigériai énekes, Asake nagy népszerűségnek örvend, aki idén adta ki a debütáló albumát a Mr Money With The Vibe címet kapta.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.