Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

A Konyhafőnök VIP: nem tudta elkerülni a kiesést a színész

Egy ideje benne volt a levegőben a színész kiesése, amit most már nem tudott elkerülni A Konyhafőnök VIP-ban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Középdöntő utolsó előtti napján a pirosak és a kékek újra csapatban főztek, ami okozott egy kis feszültséget Ákos séf emberei között. Az érzelmek is előtörtek a versenyzőkből: Zsoltit édesanyja emléke zaklatta fel, Dobos Evelin megütközött konyhafőnöke döntésén, a kiesőtől pedig mindenki szomorúan búcsúzott.

Az első feladatban újra csapatban főztek a hírességek, azonban a pirosak kettővel többen voltak, így az ügyeletes konyhafőnöknek, Kardos Eszternek kemény döntést kellett hoznia. Két társát a galériára küldte, akiktől ezzel elvette a lehetőségét, hogy egy főzéssel a Döntőbe juthassanak. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

„Nem igazán esett jól” – Nagy Zsolt hiába ajánlotta fel, hogy nyugodtan állítsa ki őt, utólag bevallotta, hogy legbelül bízott benne, hogy Eszter vele szeretne majd dolgozni.
Ezt követően Odettnek és Eszternek ki kellett jelölnie, hogy ki, milyen pozícióban dolgozik majd a háromfős csapataikban. Miután Eszter Mátét nevezte ki kisegítőnek, a színész kapott egy kis meglepetést a fejére: „Én már ennél nagyobb hülyét nem csinálok magamból” – mondta, miután Fördős Zé egy csipkebugyit pattintott a fejére.

A főzés előtt akadt még meglepetés, hiszen Osváth Zsolti a semmiből felemelte a kezét és miután kért egy percet, kisétált a konyhából. „Nem akartam, hogy gyengének lássanak” – vallotta be a versenyző.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.