Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,92 Ft
Euró
385,81 Ft
Font
451,24 Ft
Bitcoin
70,883 $

A Konyhafőnök VIP: az egyik legismertebb sztár esett ki

Újabb és újabb nagy nevek távoznak a döntő előtt A Konyhafőnök VIP 2022-es évadában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP legújabb részében a pirosak mentora igazi zsírégető edzésen dolgoztatta meg Mátét, akinek több körben kellett asztalon ugrálnia, futnia vagy éppen kitöréseznie. Természetesen nemcsak ő izzadt meg a főzés alatt: Zé minden energiájára szüksége volt, hogy felvegye Ákos követhetetlen tempóját.

Az első feladatban a versenyzőkre egy igazi tökös kihívás várt: nem dolgozhattak mással, csak tökkel és tökmaggal. Egyetlen ember volt, aki kicsivel több muníciót kapott: miután előző nap Osváth Zsolti teljesített a legjobban, előnyként kapott egy ajándékcsomagot, benne minden földi jóval. Emellett egy hátrányt is kioszthatott, neki köszönhetően Fésűs Nellynek pluszban egy desszertet is el kellett készítenie. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Amikor elindult az óra, Nelly akkor döbbent rá, hogy nemcsak egy édesség miatt fájhat a feje, hanem Zsoltitól is, aki folyamatosan kéretlen tanácsokkal bombázta. Miután lemeccselték a hátráltatás miatt kialakuló ellentétüket, Zsoltinak szembe kellett néznie saját hátrányával is: teljesen lefagyott tőle, hogy neki sokkal több alapanyaga van, mint a többieknek. A feszültségtől sorra elégette az elemeit, amivel nemcsak Sárközi Ákost, de saját magát is meglepte.

A második feladatban egy tál tepertő várt a középdöntősökre, ami már önmagában elegendő okot adott a pánikra, de a fekete leves csak ezután következett: a zsűri közölte, hogy egy főételt és egy desszertet is készíteniük kell belőle a versenyzőknek.
A főzés előtt még volt egy-két elintéznivalója a zsűrinek: miután Dobos Evelin volt a legjobb az előző napon, ő hátráltathatott egyet. Valakire egy zsírégető torna várt Rácz Jenővel és a színésznő választhatta ki a szerencsést.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lázár János: Magyarország nem akar pusztán „leányvállalat” lenni

Ehelyett „szuverén ország akar maradni, amely érdekvezérelt módon működik együtt a gazdasági partnereivel”.