Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
60,967 $

Reptéri szarkákat fogtak a fővárosban, egy kanadai nő is benne volt a parfümlopásban

Több eljárást is indított a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Bűnügyi Igazgatósága.

Budapest, 2021. december 31. Repülõgépek parkolnak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér betonján. Balra a repülõtér irányítótornya. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Az RRI Bűnügyi Igazgatóságra nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított eljárásokat. Az egyik ügy még szeptemberben történt, a vámmentes területen.

Az egyik üzletből két magyar nő illatszereket lopott több mint 600 ezer forint értékben. Novemberben ugyanebben a boltban pedig egy kanadai nő lopott mintegy 500 ezer forint értékben. Soron kívül Karácsony Gergely szerint húszezer forint a legnagyobb összeg, amit egyben látott

Utóbbi esetben krémek, parfümök, alapozók, arcmaszkok, és számos más kozmetikai készítmény volt a zsákmány. A biztonsági kamerák azonban mindkét esetben résen voltak – írja a police.hu.

A gyors intézkedésnek hála a lopások még a repülőgépre szállás előtt kiderültek, villámgyorsan elfogták a tolvajokat, a termékek pedig hiánytalanul elő is kerültek.

A magyar elkövetők esetében az eljárás még nem zárult le, a kanadai nő ügyében azonban már a vádemelési javaslat is megtörtént az RRI részéről az illetékes ügyészség felé.

Kunhalmi Ágnes Magyar Péterről: ott bővíthette volna az ellenzéki tábort, ahol nem indul

Az MSZP társelnöke szerint Magyar Péter pont vidéken, a megyei listákon szólíthatta volna meg a kiábrándult fideszeseket, a Tisza Párt mégsem indult el, Budapesten azonban igen, ahol az ellenzék már visszaszorította a Fideszt.