Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Annyira megijedt a „centrum” táblától a Suzuki sofőrje, hogy áthajtott a szembe sávba

Pedig olyan jól indult a manőver, szinte hihetetlen, hogy milyen véget ért.

Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A BpiAutósok ismét egy meghökkentő felvétellel „örvendeztette meg” követőit, ezúttal egy Suzuki vezetőjének pillanatnyi zavara idézett elő egy felhajtó-tévesztést, mindezt úgy, hogy a delkivens először a jó irányba indult.

Hogy mi zavarhatta meg, az a nap kérdése, mindenesetre legalább baleset nem történt és a kamerás autós is jókor volt jó helyen, hiszen még időben figyelmeztetni tudta a hibázó sofőrt, aki észre is vette, hogy valami nincs rendben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„A Soroksári Auchanból kifelé hajtva, a nagybani piachoz is vezető körforgalomnál. Karácsonyi tumultus, eső. Jól megy ki a körforgalomból majd átvág a járdaszigeten és elindul forgalommal szemben.”

„Dudálok többször, először nem érti miért, de amikor mellé értem szerintem felfogta és megállt. Remélem visszatolatott mert szemből a kanyarban nagy sebességgel szoktak érkezni az M5 felől” – írta a kamerás autó sofőrje.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.