Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Sokan azt gondolták, hogy Schobert Norbi fia beképzelt és elkényeztetett

A rengeteg rosszindulatú üzenet ellenére a 17 éves fiú jól kezeli a helyzetet, köszönhetően annak is, hogy bőven van ebben tapasztalata a szüleinek.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi 17 éves fia is versenyben van a Farm VIP 3 címéért. Egyértelműen a döntőbe várják, amire jó esélye lehet, mert minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy mindezt megvalósítsa.

Nem lesz könnyű dolga, mert a lányok is erősek, és Vajtó Lajos kiesett, aki egészen eddig a pontig a lelki támasza volt. Ugyanakkor ezáltal még erősebbé válhat, és olyan energiákat mozgósíthat magában, amik által bárkit legyőzhet. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A Story magazin kérdésére elárulta, hogy miért fogadta el a TV2 felkérését. „Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában.” – idézte a Blikk Norbit.

A rosszindulatú megjegyzések sem kerülik el: „Rengeteg rosszindulatú megjegyzést kapok, azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt!” – folytatta Norbi.

Sokszor azt érzi, hogy nem elég jó, nem képes bizonyos dolgok elvégzéséhez, így abban is reménykedett, hogy a farmon önmagának is bizonyíthat. Jó hír, hogy már alig kap negatív kommenteket, és a szülei bejegyzései alatt is egyre több a pozitív hozzászólás.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.