Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Pochettino szívesen irányítaná a Chelsea-t

Állítólag már a közeli barátainak is elárulta, hogy a Chelsea a kiszemeltje, ám van még egy kis bökkenő.

Madrid, 2019. június 1. Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur argentin vezetõedzõje csapatának az FC Liverpool ellen játszott mérkõzésén a labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Méghozzá Graham Potter, aki Thomas Tuchel helyét vette át a kékeknél. A Brighton korábbi trénere ugyanakkor eddig nem igazán vált be a Chelsea csapatánál, az új tulajdonos, Todd Boehly könnyen lehet, hogy már télen a menesztése mellett dönt.

Mauricio Pochettino érkezése már azt követően komoly lehetőségként merült fel a Chelsea-nél, miután az előző szezon végén távozott a PSG-től, Thomas Tuchel menesztése után pedig némileg meglepő volt, hogy nem mellette döntöttek. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Arról nem is beszélve, hogy az argentin trénernek komoly tapasztalata van az angol kluboknál, hiszen korábban a Southampton és a Tottenham csapatait is irányította, utóbbival Bajnokok Ligája döntőt is játszhattak – emlékeztetett a Football365.

Az elmúlt évben Pochettinót több angol klubbal is kapcsolatba hozták. A Manchester United állítólag fontolóra vette alkalmazását, mielőtt Erik ten Hagot kinevezték volna, és az Aston Villa kapcsán is szóba került a neve, azt megelőzően, hogy Steven Gerrardot Unai Emeryre cserélték volna.

Nem volt túl jó ómen ugyanakkor, hogy a párizsiaknál óriási gázsit követelt ki magának, ráadásul a lelépti pénzén is sokáig ment a huzavona. Vélhetően egy ilyen lehetőség után Angliában sem vállalná sokkal „olcsóbban” az edzői munkát.