Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Az egyik legvonzóbb szett, amit Demcsák Zsuzsa viselt a Farm VIP 3 alatt

Igazán extra ruhadarabokat viselt Demcsák Zsuzsa a Farm VIP 3 forgatása alatt, amik jó emlékeket hordoznak magukban.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa továbbra is az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető, ráadásul az egyik legjobb és legtapasztaltabb is. Igazi maximalista, aki remekül működik együtt a csapatával, és rendkívül hálás nekik.

Intenzív hónapok állnak mögötte, már csak a Farm VIP 3 miatt is, amit még a nyári időszakban rögzítettek, és toronymagasan a legjobb évadot láthatjuk. A TV2 kiváló érzékkel válogatta össze a hírességeket, és a java csak most következik. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Zsuzsa boldogan emlékszik vissza a farmos hetekre, melyek ideje alatt nagyon sok minden történt. Azokról a szettekről sem feledkezhetünk meg, amiket a forgatások során viselt, méghozzá tökéletes formában.

„Hihetetlen nosztalgia és vágyakozás fog el, ha ezeket a képeket nézem. Alig pár hónapja készültek a Farmon, azon a forgatáson, amelyről minden szempontból csak superlativusokban tudok beszélni.” – írta a posztjában boldogan Zsuzsa.

„A visszajelzéseitek alapján és a kiemelkedő, a főműsoridőt magasan nyerő számok alapján, a legnézettebb műsor is lett! Köszönjük, hogy ti is így szeretitek!” – tette hozzá a bejegyzésében nagyon büszkén.

Még több bulvár: Kulcsár Edina: G.w.M. azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.